En ny forbindelse

Østerbro Lokaludvalg arbejder for at skabe en stiforbindelse mellem Skt. Kjelds Kvarter og Ryparken. Stiforløbet, der skal løbe hen over Svanemølle Kaserne, vil skabe en ny, grøn forbindelse mellem Kulturcenter Kildevæld og Rymarkskvarteret og vil blive en attraktiv genvej for østerbroerne til de rekreative områder nord for banen.
En ny stibro over jernbanen og Nordhavnsvejen vil åbne Svanemølle Kaserne op for beboerne i Skt. Kjelds Kvarter. Kasernen vil fortsat kunne fungere som i dag; blot vil funktionerne på kaserneområdet blive rykket rundt, så de rekreative funktioner ikke går på tværs af de militære. Fra kasernen til Rymarkskvarteret drejer det sig blot om at åbne for gennemgang i den eksisterende viadukt, og så er fodboldbaner, tennisbaner, beachvolley, Ryparken Naturpark og Mindelunden pludselig kun en kort gåtur fra Kildevældsparken.

Tilføj til rundtur Fjern fra rundtur
 • Sted

  Svanemølle Kaserne

 • Rådgivere

  MLRP

 • Bygherre

  Østerbro Lokaludvalg

 • Pris

  Uafklaret

Den sammenhængende bydel

Klimakvarteret oplever en positiv udvikling, og vi arbejder bl.a. på at styrke forbindelserne internt i kvarteret. En anden vigtig indsats er at skabe bedre forbindelser til de omkringliggende kvarterer og de mange nære rekreative områder. Mod nord ligger de store boldbaner, idrætsanlægget i Ryparken, naturparken og Mindelunden afgrænset fra kvarteret af to jernbanelinjer og Nordhavnsvejen.
svanemollebro-minus-overgang
Med en stibro over kasernen skaber vi en ny forbindelse for hele Østerbro. Fra Klimakvarteret kommer man nemt over til Svanemølle Kaserne, hvor de eksisterende boldbaner kan åbnes op for offentlig brug, ligesom man forbinder til Ryvangskvarteret. Det nordlige Østerbro får dog lige så stor glæde af projektet, da der kommer en tryg og grøn forbindelse til de kulturelle tilbud, der kommer i Kulturcenter Kildevæld og til bylivet og aktiviteterne på indre Østerbro.
svanemollebro-med-overgang

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download
download huawei firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course