Åbne haver

Der er blevet plads til leg, bevægelse og samvær i de nye, åbne haver på Askøgade. Engagerede beboere fra Østergården, har forvandlet en ubrugt og indhegnet græsplæne til nye, grønne opholdsrum, hvor man kan få jord under neglene og møde naboerne. De familier, der ønskede det, har hver ansvaret for planterne i en af de mange højbede.

 • Place

  Askøgade

 • Status

  Finished

 • Price

  100.000 kr.

 • Area

  ca. 200 m²

 • Developer

  Fonden Østergården

Sommeren 2015
Sommeren 2015
Sommeren 2015
Sommeren 2015
September 2014
September 2014

I dag indbyder den grønne oase kvarterets beboere og gæster til at stoppe op og mødes på Askøgade. Træstubbe og bænke gør det muligt at sætte sig for at sludre med naboen eller studere afgrøderne i de nye plantekasser. Det nye byrum giver åbenhed til kvarteret og et liv i gaden, som beboerne sætter stor pris på. Oasen er en grøn gevinst men også en social gevinst for kvarteret, fordi projektet har skabt fællesskab.

Beboerne i Østergården holder fælles arbejdsdage, hvor de sammen plejer deres grønne oase. I efteråret 2014 lagde de blomsterløg i jorden. Blomsterne springer første gang ud i foråret 2015. Tag forbi og se erantis, vintergækker, liljekonvaller og krokus i starten af foråret. Og glæd dig til april-maj-juni, hvor turen kommer til tulipaner i utallige farver.

DSC02194

Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free
download intex firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
online free course